16 January 2010

aktiviti hari ahad

tu diah tue...abg kasim dh mai dah...seksi dok badan aku??? penat aku bina badan ni


halllooooo (ckp sambil moncongkan mulot)...howayuuuu....(bayangkan cara idlan raja lawak ckp)..kenai lagi dok?? ponnnn ponnnn....hahahah... xtau la pesal, dlm byk2 peserta raja lawak, aku paling suke ngan idlan...klakar giler... ok2, lari tajuk dh tetibe lak masuk raja lawak kan... sekian terima kasih...

setelah sekian lame kan aku xmenghapdate belog, br ni la aku nk hapdate...rase cam dh nk tanam trus je belog nie..tp aku cekal kan jugak hapdate belog ni w/pon dh sebulan aku biarkan bersawang..sebenarnye aku senyap bukan ape...sebab xde mende pon nk citer..so diam diri lebih baik...eheks, aku ke yg ckp nie...



heloh bebeh...wanna join me???

oh smlm kebetulan kawan aku si Putri cuti..kitorg sebenarnye xtau nk g mane...camni la aku, kalo Putri xcuti ari ahad, biasenye aku melepak kt umah jer...see, baik gile kan aku duk umah jer...n biase kalo ahd mmg aku bgun lmbt sket...eh kalo bgun kul 12 tu lmbt sket ke lmbt byk eh??? kire ok jugak la kan aku bgun jugak...drpd aku xbgun terus...haaaa...

so semalam kitorg pegi masjid india...mcm xde tmpt lain aku leh pegi kan..tujuan utama sebenarnye nk g beli produk ronasutra tu...maklum lah kan, aku mengalami mslh jerawat...skrg kan aku dh xpakai produk ape2...nk try la ronasutra nie..berkesan ke x...harap2 la berkesan...dh bosan aku dgn mslh jerawat nie..bile la ko nk surut wahai cik jerawat...tp pakai ronasutra ni mmg muke xberminyak la...ni br 1st time pakai...tgk je la hasil nye nnt...harap2 ok...

pastu g jenjalan, round2 1 msjd india tu...nk cr tudung plk...singgah la 1 tempat jual tudung nie...dh kenal dh ngan kakak nie...so die leh bg murah meriah punya...awalnye aku cume nk beli sehelai je tudung tu pon nk pakai masa best fren aku kawen bln 2 nnt...sekali aku TERbeli 5 helai pulok..hehehe...tp aku beli tudung warne die xde kene mengena lgsg ngan baju aku...aku nmpk warne die cantik, aku rembat je la...saje je nk perabih kan duit...

selesai aku perabihkan duit aku yg sebenarnye aku ngah semput2 gak bulan ni tp masih gak nk membelih n belah, g isi perut ngan makanan yg enak2 apelagi kalo bukan kfc idaman ku selalu...makan nk yg sedap2 je...kalo makan nasi kan lg kenyang..tp aku berdegil jugak nk mkn kfc yg sedap lazat n berhasil membuatkan aku menambah lemak di sisi2 pinggang...syabas! pdhl aku br je mkn ari jumaat ari tu, tu pon sebab adik aku meraung2 nk suh bapa kechintaan die belikan kfc disebabkan mak die xmasak hari tu...bapa aku hanya mampu tepuk dahi je sebab ank2 sihat die ade 4 org...lebur duit bapak aku...hehehe...tu la, sape suh menternak anak2 sampai sihat2 camni...jap..jap...kenapa aku rs cam dh lari sgt nie...cepat g kejar balik!

3 comments:

cik EPAL said...

cepat kejarrr :D

miss lolly a.k.a luvfareda said...

dulu pun kite selalu p masjid india :P

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Post a Comment

korang nak tulis ape tu???